Voorgerechten :

Garnaalkroket met gefrituurde peterselie (1/2)          € 10,00 – € 16,00
Kaaskroket met gefrituurde peterselie (1/2)            € 8,00 – € 14,00
Vitello tonato, koningskapper, rucola, radijs        € 19,00
Brandade van kabeljauw; grote garnaal, mousseline   € 18,00
Pastinaak-knolseldersoep, croutons, spek   € 10,00
Krokant gebakken kalfshartzwezerik,  witloof, krokantje van katespek, wortel, mini-shiitake  € 20,00
Gebakken foie, gekarameliseerd witloof, slaatje van radijs, appel & dille   € 21,50

 

Hoofdgerechten :

Magret de canard, aardappeltaartje, mini-shiitake, wortel, witloof     € 23,00
Filet pur witblauw met sla en frieten en béarnaise, champignon- of pepersaus   € 29,50    – € 2,50 (saus)
Lamskroon, bulgur, wortel, boontjes, knolselder, trostomaat, jus     € 25,00
Op het vel gebakken kabeljauwfilet, kasteelaardappel, tomaat, garnaal, mossel, champignon  € 26,50
Gebakken rode poon, aardappelbereiding, katespek, traag gegaard trostomaatje, romanesco   € 25,00
Vegetariche hamburger met fris slaatje en frieten     € 20,00
keuze uit 3 soorten op basis van : gele wortel, maïs en curry of rode biet met honing of groene bonen en erwten

 

Kindergerechten :

steak met sla en frieten    € 14,00
balletjes in de tomatensaus en puree/frieten    € 12,00
fish sticks met appelmoes en frieten       € 12,00
stukje gepocheerde zalm met puree en groenten      € 15,00
kinderijsje      € 6,00

Desserts

 

Trio van sorbet     € 9,00
Dame blanche de luxe      € 9,00
Sorbet ‘ Kolonel ‘      € 10,00
Kaasbord   4 soorten kaas   € 10,00
Kaasbord   6 soorten kaas   € 14,00
Sabayon met  Lindemans kriekbier of natuur    € 12,00
Chocolademousse, brownie,gemarineerde appel,  mérinque    € 10,00