Kaart

Voorgerechten

Garnaalkroket

€ 10,00/16,00

Kaaskroket

€ 8,00/14,00

Duo van kaas- en garnaalkroket

€15,00

Dagsoep

€10,00

Zeebaars

€18,00

Carpaccio van sint-Jacobsvruchten

€20,00 €25,00

Kalfshartzwezerik

€21,50

Hoofdgerechten

Magret de canard

€ 23,50

Filet pur witblauw

€ 32,00

Hinde

€ 32,00

Kabeljauwfilet

€ 27,00

Gebakken zeetong (450gr)

€ 39,00

Mediterraanse quiche

€ 20,00

Dessert

Sorbet

€ 9,00

Dame blanche

€ 9,00

Sorbet

€ 9,00

Tarte tatin

€ 9,00

Kaasbord

€ 13,00

Sabayon

€ 12,00

Kindersuggesties ( tot 12 jaar )

Steak

€14,00

Fishsticks

€12,00

Balletjes in de tomatensaus

€12,00

Zalm

€15,00

Ijs

€6,00