De vier seizoenen op je bord

Kaart

Per tafel wordt de keuze tot 3 verschillende gerechten beperkt. Vanaf 6 personen wordt het degustatiemenu geserveerd voor het gehele gezelschap !

Garnaalkroket

1, 2 of 3 stuks (3 stuks met sla en frietjes)

€10.00 / €18.00 / €26.00

Kaaskroket

1,2 of 3 stuks (3 stuks met sla en frietjes)

€8.00 / €14.00 / €22.00

Duo van kaas- en garnaalkroket

Met garnituur

€16.00

Carpaccio van gerookte lende Holstein

met garnituur

€16.00

Tartaar van rundsvlees met een twist

kwartelei, aspergepunt, ganache van foie, zoetzure groenten

€18.00

1/2 babykreeft

brunoise van seizoensgroenten, polenta, jus

€19.00

Gebakken coquille

zwarte pens, wortel, beurre blanc

€ 22.00

Babykreeft

brunoise van seizoensgroenten, polenta, jus

€35.00

Gekonfijte eendenbil

wortel, pesto, puree, traag gegaarde trostomaat

€26.00

Filet pur witblauw

met slaatje en frietjes

béarnaisesaus, pepersaus, choronsaus, champignonsaus

€37.50

Parelhoen

kalfszwezerik, gehakt, champignon, wortel, zwarte rijst

€28.00

Kabeljauw

salsa van tomaat, puree, wortel, garnaal

€29.00

Zeeduivel

mossel, champignon, selder, zwarte rijst, jus

€32.00

Vegetarische gyoza

met seizoensgroenten

€22.00

Sorbet

Trio van sorbet

€11.00

Dame blanche de luxe

met chocoladesaus ( vanille, chocolade, stracciatella ijs)

€12.00

Dessert menu

chocolade, crème patissière, beervelde aardbeien

€12.00

Sorbet

Sorbet "Kolonel"

€14.00

Kaasbord

opgesteld door kaasmeester Luc Callebaut

€14.00

Sabayon

Met Lindemans kriekbier of natuur

1 soort per tafel, min 2 personen

€12.00

Luikse koffie

Mokka ijs, Piket jenever, koffie

€12.00

Sabayon

Met Lindemans kriekbier of natuur met ijs

1 soort per tafel, min 2 personen

€15.00

Kindersuggesties (tot 12 jaar)

Balletjes in tomatensaus

met appelmoes en frietjes

€ 16.00

Gepaneerde scholfilet

met sla en frietjes

€16.00

Hoevekip

met appelmoes of sla en frietjes

€16.00

Ijs

Kinderijsje

€10.00